top of page
Evianna_konsultoinnit.jpg

Kuva: Petri Voudinmäki / Studio Woudin

Evianna osaa herättää ihmisissä tunteita. Hänen kanssaan on helppo työskennellä ja hän kuuntelee asiakkaan toiveita.

- Mei Hong

+++++

Konsultoinnit

Yrityksille tarjotaan konsultaatiota yritysidentiteetin ja brändin kehittämisestä sekä vastuullisista liiketoimintamahdollisuuksista ja viestinnästä. Konsultaatiota voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen vastuullisuusraportoinnin ja ulkoisen viestinnän tarkoituksiin. Ennen konsultointia asiakkaan kanssa pidetään veloitukseton tarvekartoitus.

Kuva: Lotta Lehtikevari

Puheenvuorot

Puheenvuorot.JPG

Tietoisku aamukahveille tai yrityksen kehittämispäivään yritysidentiteetin merkityksestä, vastuullisesta liiketoiminnasta tai läsnäolevasta tiimityöskentelystä.

"Evianna on luottamusta herättävä ja vahvasti eettisiin arvoihin toimintansa pohjaava yrittäjä.

Hän luo esimerkillä suuntaa kohti tulevaisuutta ja osaa rohkaista muutokseen empaattisella tavalla."

- Nina Maarit Partanen

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
  • Pinterest
+++++
Työpajat.jpg

Kuva: Petri Voudinmäki / Studio Woudin

Työpajat

Muotoilutyöpajassa luodaan selkeys, kiteytetään ja kirkastetaan yritysidentiteettiä. Työpaja on suunniteltu yritysasiakkaille, joilla tarvittava osaaminen brändin tekniseen toteuttamiseen löytyy omasta tiimistä. Työpajan sisältö rakennetaan täsmäämään liiketoiminnan kannalta juuri oikeisiin tarpeisiin.

 

Pajoihin halutaan osallistaa yrityksen henkilöstöä monelta eri tasolta. Ne ovat aktiivista ja läsnäolevaa osallistumista, minimissään neljä tuntia kestävään fasilitoituun yhdessätyöskentelyyn.

Onko yrityksellänne kutkuttava yhteistyö tai projekti, joka ei kuulu näihin palveluihin, mutta sopisivat Eviannaan? Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella, meilaa tai soita tiedustellaksesi yhteistyön mahdollisuuksista lisää!

Kuva: Lotta Lehtikevari

Sopiva projekti

Tiimityö_Läsnäolo.jpeg
+++++
Yhteys

Ota yhteyttä!

BRÄNDI + EETOS

bottom of page